Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750 g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos
Supjaustyti 2 česnakų laiškai
1 vidutinio dydžio avokadas
1 citrinos sultys
125 g nuvalytų ir riekelėmis supjaustytų pievagrybių
2 valg. š. susmulkinto baziliko
90 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
1 apelsino sultys


GAMINIMAS:

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Išvirtą vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į didelį indą. Nulupkite avokadą, supjaustykite nedideliais kubeliais ir pašlakstykite citrinos sultimis. Į dubenį toliau berkite česnakų laiškus, avokadą ir pievagrybius. Atskirame dubenėlyje šakute sumaišykite aliejų, apelsino sultis, druską ir pipirus. Gautu padažu apšlakstykite salotas, atsargiai išmaišykite ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668