Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750 g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos
Supjaustyti 2 česnakų laiškai
1 vidutinio dydžio avokadas
1 citrinos sultys
125 g nuvalytų ir riekelėmis supjaustytų pievagrybių
2 valg. š. susmulkinto baziliko
90 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
1 apelsino sultys

GAMINIMAS:

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Išvirtą vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite į didelį indą. Nulupkite avokadą, supjaustykite nedideliais kubeliais ir pašlakstykite citrinos sultimis. Į dubenį toliau berkite česnakų laiškus, avokadą ir pievagrybius. Atskirame dubenėlyje šakute sumaišykite aliejų, apelsino sultis, druską ir pipirus. Gautu padažu apšlakstykite salotas, atsargiai išmaišykite ir patiekite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668