Vištienos salotos su granatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos salotos su granatais


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:

2 viščiuko krūtinėlės be kaulo ir odelės (apie 750g) arba toks pat kiekis jau iškeptos vištienos
1 gabalėliais supjaustyta morka
1 susmulkintas svogūnas
1 gabalėliais supjaustytas saliero stiebas
250 g įvairių salotų lapų
90 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
1 citrinos sulčių
2 valg. š. susmulkintos kalendros
1 valg. š. susmulkintų petražolių
0,5 valg. š. susmulkintų laiškinių česnakų
Druska
1 didelio granato sėklos
Šviežiai sumalti juodieji pipirai
125 g susmulkinto parmezano (Parmigiano Reggiano) sūrio


GAMINIMAS:

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.

Vištos krūtinėlę supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais ir sudėkite į didelę salotinę kartu su salotų lapeliais. Nedideliame dubenėlyje šakute išsukite aliejų su citrinos sultimis, kalendra, petražolėmis, laiškiniais česnakais, druska ir pipirais. Gautu užpilu apšlakstykite salotas ir išmaišykite. Pabarstykite sūriu, granato sėklomis ir iš karto patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668