Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Silkių užkandis su džiovintomis slyvomis (Ramunės)


INGREDIENTAI:

800 g sūdytos silkės,
200 g svogūnų, 200 g slyvų,
150 g žalių agrastų, 1 šaukštas razinų,
1 stiklinė pieno, 1 stiklinė vyno acto,
8-10 žirnelių karčiųjų pipirų,
8-10 žirnelių kvepiančiųjų pipirų,
1-2 lauro lapai,5-7 gvazdikėliai,
1 šaukštas cukraus, salierų lapelių.


GAMINIMAS:

Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.2-3 min. virti.Nusausintą silkės filė dėti į stiklainį, užpilti ataušintu marinatu ir 24 val. palaikyti šaldytuve.Patiekiant puošti vaisiais, svogūnais, salierų lapeliais

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668