Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis


INGREDIENTAI:

1 kg. jautienos kumpio,
400 g. jaučio kepenų,
100 g. svogūnų arba porų,
200 g. kiaulės lašinių,
kiaušinis, 100 g. batono,
100 ml. pieno,
maltų juodųjų pipirų,
druskos, aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene.

Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame kartu su pakepintais svogūnais ir piene išmirkytu batonu. Įmušame kiaušinį, pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. Kumpio viduryje aštriu peiliu įpjauname "kišėnę". Į ją sudedame paruoštą masę. Kumpio galus užsiuvame.

Dedame į aliejumi pateptą skardą. Pridengiame kepimo folija. Kepame 230 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val. 40 minučių. Atvėsiname, supjaustome griežinėliais. Tiekiame su daržovėmis, krienų arba majonezo padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668