Upėtakis drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakis drebučiuose


INGREDIENTAI:

1 upėtakis (maždaug 1 kg svorio),
10 g želatinos,
1 svogūnas, 1 morka,
petražolės gumbas,
apelsinas papuošti,
čiobrelių ir petražolių šakelės,
žiupsnelis druskos,
1 nedidelio apelsino žievelės bei jo išspaustų sulčių.


GAMINIMAS:

Žuvį išdarinėkite, galvą, pelekus, uodegą, kaulus, morką, svogūną, petražolės gumbą, čiobrelius sudėkite į puodą, užpilkite karštu vandeniu ir virkite apie 15 min. ant mažos ugnies. Sudėkite nedidelius filė gabalėlius ir dar 5 min. pavirinkite nekeisdama ugnies stiprumo, po to atsargiai juos išimkite. Sultinį perkoškite, supilkite apelsino sultis. Apie 3 stiklines sultinio pakaitinkite (neužvirinkite!) ir supilkite išbrinkintą želatiną. Filė gabalėlius sudėkite į indelius, papuoškite apelsino skiltelėmis, užpilkite paruošta želė. Kai sustings, papuoškite apelsinų žievelėmis, šviežiomis petražolėmis ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668