Jautienos suktinukai II receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos suktinukai II


INGREDIENTAI:

0,7 kg. minkštos jautienos, druska,
50 g. lašinukų arba rūkytos mėsos su lašinukais,
2 svogūnai, šaukštas miltų,
50 g. riebalų,
prieskoninių daržovių (petražolių, salierų ir morkų),
0,5 l. sultinio, grietinės,
pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauti, supjaustyti piršto storumo riekelėmis, išmušti, pasūdyti. Lašinukus ar rūkytą mėsą labai smulkiai sumalti mėsmale ir pakepinti su svogūnais bei petražolėmis. Mėsos riekeles aptepti įdaru, susukti ir persmeigti mediniais pagaliukais. Suktinukus apvolioti miltuose, iš visų pusių apkepti labai karštuose riebaluose, kol gražiai pagels. Pakepinti svogūnus ir prieskonines daržoves. Troškinti dvi valandas uždengtame puode vis įpilant šalto sultinio. Jei suktinukus gaminsite iš nugarinės, patiekalą reikės troškinti trumpiau - 60 min. Baigus triškinti ištraukti pagaliukus, padažą nukošti, pagardinti ir juo apipilti suktinukus. Garnyrui tiks bulvių košė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668