500 g karališkųjų krevečių,
100 g kukurūzų miltų,
3 išplakti kiaušinių baltymai,
100 g tarkuotų kokosų,
500 ml aliejaus kepti,
druskos, pipirų.
Mangų padažui:
1 nuluptas ir supjaustytas mangas,
2 žaliųjų citrinų sultys,
1 aitrioji paprika,
2 šaukštai smulkintų mėtų lapelių,
1 šaukštas petražolių lapelių,
1 šaukštas žuvų padažo,
2 šaukštas natūralaus jogurto.
GAMINIMAS:
Išlukštenkite krevetes, palikite tik paskutinį kiauto narelį ir uodegėlę. Nusausinkite jas ant popierinio rankšluosčio. Supilkite kukurūzų miltus, išplaktus kiaušinių baltymus ir kokosų drožles į atskirus dubenėlius. Pasūdykite ir apibarstykite krevetes pipirais. Tuomet apvoliokite jas miltuose, baltymuose ir kokosuose.
Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų. Virkite krevetes tol, kol jos apskrus. Tuomet dėkite jas ant popierinio rankšluosčio, kad nusigertų riebalai.
Padažui: visus ingredientus sutrinkite trintuve iki vientisos masės.