Ryžių užkepėlė (Frėjos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių užkepėlė (Frėjos)


INGREDIENTAI:

ryžiai, mėsa,
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
200 ml. gietinėlės,
300 ml. pieno,
sultinio kubelis,
sūrio,
šaukštas džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustyti gabaliukais ir paruošti kaip kam patinka. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame pakepinti miltus. Tada pastoviai maišant supilti pieną ir grietinėlę, sutrupinti ir įmaišyti sultinio kubelį. Viską virti kol sutirštės. Ryžius išvirti. Paimti skardelę, ją ištepti sviestu ir sudėti ryžius, ant jų sudėti išvirtą ar iškeptą mėsą (žuvį, dešreles, krevetes...) Tada užpilti išvirtą padažą. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su džiūvėsėliais ir užbarstyti ant viršaus. Įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol gražiai paruduos, arba išsilydys sūris.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668