Kepta žuvis su imbieru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta žuvis su imbieru


INGREDIENTAI:

750 g pjaustytos kubeliais menkės (ar kitos baltos žuvies),
2 šaukštai krakmolo,
1/2 šaukštelio malto imbiero,
1 šaukštas druskos,
3 šaukštai aliejaus,
2,5 cm smulkiai pjaustytos imbiero šaknies,
4 vnt. smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų
1 šaukštas vyno acto,
2 šaukštai sauso chereso,
3 šaukštai sojų padažo,
1 šaukštelis cukraus,
3 šaukštai apelsinų sulčių.


GAMINIMAS:

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptuvę. Sumažinkite ugnį, uždenkite dangčiu ir kepkite 4 minutes. Skanaus!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668