Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniškos daržovės su grybais ir austrių padažu


INGREDIENTAI:

8 džiovinti grybai,
ryšulėlis žalių kiniškų daržovių (kiniškų kopūstų, brokolių, pekininio bastučio),
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai austrių padažo.


GAMINIMAS:

Grybus pamirkykite karštame vandenyje. Kruopščiai nuplaukite daržoves ir gerai išspauskite (nupjaustykite storus stiebus, nes juos tektų ilgai virti). Grybams nupjaukite kotelius, iš kepurėlių išspauskite vandenį. Pasūdytame vandenyje grybus palengvėle pavirkite 5 minutes. nuvarvinkite. Užvirinkite prikaistuvį vandens ir 1-2 minutes į vandenį įmeskite stiebus. Išgriebkite, nuvarvinkite. Trumpai apvirinkite daržovių lapus, nuvarvinkite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų. Sudėkite gerai nuvarvintas daržoves, grybus ir maišykite ant šiltos viryklės, kol apkeps. Į stalą duokite užpylę austrių padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668