2 porcijos:
2 v.š. miltų,
1/8 litro pieno,
2 kiaušiniai,
druskos, cukraus,
2 v.š sviesto,
2 v.š. smulkintų riešutų.
Padažui:
1 apelsinas,
1 raudonasis greifrutas,
cukraus,
40ml apelsinų likerio.
GAMINIMAS:
1. Miltus gerai išmaišyti su pienu, įmušti kiaušinius, įberti cukrasu, druskos ir palikti 30min pastovėti.
2. Vaisius nulupti, supjaustyti skiltelėmis. Išsiskyrusias sultis užpilti ant skiltelių, apibarstyti cukrumi ir padėti į šalį.
3. Nedidelėje keptuvėje išlydyti 1 v.š. sviesto, įpilti truputį tešlos ir tuoj pat užbarstyti smulkintų riešutų. taip iškepti kitus blynus. Paskui keptuvėje pakaitinti likusį sviestą, įdėti cukraus ir kepti, kol susidarys karamelė. Į ją įpilti apelsinų likerio ir truputį pavirti. Šioje masėje apvartytus lietinius patiekti su citrusiniais vaisiais.