8 — 10 bulvių,
2 svogūnai,
300 g žiedinių kopūstų,
100 g lašinių,
0,5 stiklinės pieno,
2 kiaušiniai,
šaukštas krakmolo,
druskos,
mairūno.
GAMINIMAS:
Nuskustos bulvės sutarkuojamos, sumaišomos su kapotais svogūnais, įberiama mairūno, pasūdomą. Žiediniai kopūstai išskirstomi žiedynėliais, dedami į verdantį pasūdytą vandenį ir paverdami 5 min. Išvirę nuvarvinami kiaurasamtyje.
Į gerai riebalais išteptą skardą sudedama pusė bulvių masės, ant jos — išvirti žiediniai kopūstai, užpilami paspirginti lašinukai ir ant viršaus — likusi bulvių masė. Viskas užpilama pienu, išmaišytu su krakmolu, kiaušiniais ir druska.
Kepama karštoje orkaitėje 40—45 min.