4 dideli kiaušiniai, lengvai suplakti,
450 g cukraus,
200 g ištirpinto sviesto,
1 šaukštelis vanilės esencijos,
150 g paprastų kvietinių miltų,
75 g nesaldintų kakavos mitelių,
1 1/4 šaukštelio druskos,
60 g tarkuoto baltojo šokolado.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite sviestu 23 cm kvadratinę skardą. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius ir cukrų iki balkšvos ir tirštos masės. Palaipsniui sudėkite sviestą, nuolat maišydami. Įpilkite vanilės esencijos. Suberkite miltus, kakavos mitelius ir druskos. Sukrėskite tešlą paruoštą skardą. Apibarstykite baltuoju šokoladu. Kepkite apie 30 minučių. Atvėsinkite ant grotelių. Supjaustykite kvadratėliais.