Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus,
3 suspaustos, bet nesusmulkintos česnako skiltelės,
8 aliejuje konservuotos ančiuvių filė, nusausinti,
2 valgomieji šaukštai kapario, išimti iš sūrimo, nuplauti, nusausinti ir supjaustyti,
1 arbatinis šaukštelis džiovinto raudonėlio,
Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai,
500g spagečių,
60g šviežiai tarkuoto avies pieno sūrio arba parmezano.


GAMINIMAS:

Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų iki vidutinio karštumo. Sudėkite česnaką ir pakepinkite 3 minutes, kol gražiai pagels. Česnako skilteles išimkite. Į keptuvę sudėkite ančiuvius ir pakepinkite juos 5 minutes, šakute trindami juos keptuvėje, kol jie išsileis aliejuje. Sudėkite kaparį ir raudonėlį. Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai pamaišykite. Nuimkite nuo ugnies.

Tuo tarpu dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite spagečius, virkite apie 12 minučių, kad liktų apykiečiai. Gerai nukoškite ir pasilikite 3 valgomuosius šaukštus spagečių nuoviro. Spagečius sudėkite į keptuvę ir supilkite 3 šaukštus nuoviro. Maišykite ant karštos ugnies 1 minutę. Sudėkite į serviravimui skirtą iudą. Apibarstykite sūriu ir gerai išmaišykite, patiekalas patiekiamas karštas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668