![](http://www.skanus.lt/patiekalu_nuotraukos/skanus_blynai_mini.jpg)
225 ml 550D miltų;
75 ml 405D miltų;
0,5 a.š. kepimo miltelių;
2 š. Cukraus;
2 kiaušiniai;
250 ml pieno;
1-2 š. Lydyto sviesto;
Druskos;
Vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų dideliame inde. Mažesniame inde gerai išmaišyti kiaušinių trynius, pieną, sviestą ir vanilinį cukrų. Viską supilti į indą su sausais ingredientais ir gerai išmaišyti. Išplakti iki standumo kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje, pateptoje sviestu ant silpnos ugnies, po 1-2 min kiekvieną pusę, kol gražiai pagels.