Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

2 kiaušiniai;
60 ml pieno;
160 ml tarkuoto permezano sūrio;
160 ml džiūvėsėlių;
2 š. smulkinto džiovinto raudonėlio;
1š.paprikos miltelių;
1/4 š. maltų juodųjų pipirų,
2 kg susmulkintos vištienos be kaulų ir odos;
130 ml tirpinto sviesto arba margarino.

GAMINIMAS:

Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi. Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieno. Negilioje lėkštėje sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus. Pamerkti vištienos gabalėlius į kiaušinių ir pieno plakinį, nuvarvinti skysčio perteklių. Apvolioti džiūvėsėlių ir prieskonių mišinyje. Išdėlioti apvoliotus vištienos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, taip, kad gabalėliai nesiliestų. Apšlakstyti tirpintu sviestu.

Kepti 30-50 minučių (priklausomai nuo gabalėlių dydžio), kol gražiai apskrus. Kepimo metu, gabalėlių neliesti ir nevartyti. Patiekti su ryžiai ir salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668