Indiški varškės pyragėliai (Skirmantės) (foto) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indiški varškės pyragėliai (Skirmantės) (foto)


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

200 g miltų;
60 g cukraus;
120 g sviesto (kambario temperatūros); (indai naudoja ghee, bet aš ėmiau paprastą)
šalto vandens.

Įdarui:
200 g panyro;
40 g cukraus;
1 š. manų;
0,5 a.š. kurkumos; (duoda geltoną spalvą, aš dėjau mažiau)
aguonų (nebūtina, jeigu nemėgstat).

GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų paruošiam trapią tešlą: miltus sumaišyti su cukrumi. Sudėti minkštą sviestą ir pirštais trinti, kol neliks sausų miltų ir gausis trupinukai. Po truputį pilti vandenį ir minkyti tešlą, kol ji taps vienalyte ir nelips prie rankų. Tešlą suvynioti į plėvelę ir įdėti į šaldytuvą pašalti, kol paruošime įdarą ir formą.

Įdarui visus produktus gerai sumaišyti (kadangi panyras gana sausas, tai gavosi trupinukai). Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių C, pasiruošti formą.

Tešlą plonai iškočioti (apie 5-6 mm storio), dėti į kepimo indą ir kepti 10-15 min. Kai pagrindas apkepa, sudėti įdarą ir dar pakepti 15-20 min. Ištraukus leisti atvėst ir supjaustyti.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668