6 kiaulių ausys, apie 0,5 kg kiaulienos ,
3 virtos morkos,
4 marinuoti agurkai,
4 puselės marinuotų raudonų paprikų,
2 stiklinės marinato nuo daržovių,
malti juodieji pipirai,
kiaulienos prieskoniai.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min. Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais. Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves.
Suvyniojame ausis, susukame į plėvelę, surišame ir apie 1 val. verdame pasūdytame vandenyje. Išvirusį vyniotinį paslegiame ir laikome, kol atvėsta. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.