Viščiukas su figomis (Ramunės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viščiukas su figomis (Ramunės)


INGREDIENTAI:

1 viščiuko krūtinėlė be kaulo,
4 džiovintos figos,
3 šaukštai sauso Sherry vyno,
2 šaukštai aliejaus,
2 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako,
1 svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais,
1 vidutinio dydžio pomidoras.


GAMINIMAS:

Figas supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į dubenėlį. Užpilti vynu, uždengti ir palaikyti 15 minučių.

Viščiuko krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenų 3 cm storio gabalėliais. Maišant mėsos gabalėlius apkepinti su įkaitintu aliejumi. Kiaurasamčiu išimti ir sudėti į karštą lėkštę. Su likusiu aliejumi pakepinti česnaką ir svogūnus. Sudėti figas ir siauromis skiltelėmis supjaustytą pomidorą.
Galiausiai į keptuvę sudėti paruoštus mėsos gabaliukus, uždengti ir vidutiniame karštyje, vis pamaišant, troškinti apie 8-10 minučių. Taip paruoštą viščiuką uždėti ant virtų ryžių ar grikių košės. Pabarstyti kapotais migdolais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668