Užkandis "Lelija" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandis "Lelija"


INGREDIENTAI:

20 krekerių,
150 g riebios varškės,
150g brinzos,
2 šaukštai smulkiai supjaustytų petražolių,
10 žaliųjų ir 10 juodųjų vynuogių,
pusė šaukštelio tabasko padažo,
maltų raudonųjų pipirų,
druskos, petražolių papuošti.


GAMINIMAS:

Brinzą sutrupiname ir sumaišome su varške, pertrinta per sietelį, tabasko padažu, žalumynais, pipirais, pasūdome. Iš šios masės padarome 20 rutuliukų, uždedame juos ant krekerių ir lengvai prispaudžiame. Kiekvienoje vynuogėje išpjaustome "dantukus" ir gražiai išimame sėklas. Vynuogių "lelijas" uždedame ant sūrio. Papuošiame petražolių lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668