Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku


INGREDIENTAI:

110 g sviesto,
skiltelė grūsto česnako,
2 šaukštai smulkintų petražolių,
citrinų sulčių, 4 vištų krūtinėlės,
alyvuogių aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Sumaišome sviestą su česnaku, petražolėmis ir citrinų sultimis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Vištų krūtinėlių apačioje aštriu peiliu įpjauname po kišenėlę. Į jas sudedame sviesto masę. Sutvirtiname vandenyje išmirkytais mediniais smeigtukais. Išorinę vištienos pusę patepame alyvų aliejumi, pagardiname. Kepame 200 laipsnių C karštumo orkaitėje 20-25 minutes. Vištieną sudedame į lėkštę, ant jos užpilame kepant išsiskyrusias sultis ir tiekiame su mėgstamomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668