Pyragaičiai su aguonomis ir medumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragaičiai su aguonomis ir medumi


INGREDIENTAI:

500 g. miltų, 225 ml. pieno,
po žiupsnelį druskos ir cinamono,
3 šaukštai cukraus,
100 g. Sviesto, 20 g. Mielių,
citrinos žievelė,
4 kiaušiniai,
3 šaukštai medaus,
300 g. Maltų aguonų,
100 g. susmulkintų citrinų cukatų,
migdolų drožlių,
kiaušinio baltymas.


GAMINIMAS:

Miltus suberiame kauburėliu, o viduryje padarome duobutę. Į ją supilame mieles, išleistas 100 ml. pieno su šaukšteliu cukraus. Išmaišome. Paliekame 15 minučių pastovėti. Įdedame 50 g. sviesto, įberiame 1,5 šaukšto cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos, įmušame kiaušinius ir užmaišome tešlą. 30 minučių laikome šiltai.

125 ml. pieno užverdame su medumi, aguonomis, cinamonu, likusiu cukrumi, sviestu ir puse kiekio cukatų. Iškočiotą tešlą supjaustome 12 cm kraštinės ilgio kvadratais ir patepame kiaušinio baltymu. Kraštus užlenkiame. Įdarome aguonų mišiniu. Apibarstome cukatomis ir migdolais. Kepame 200 laipsnių karštumo orkaitėje 20 minučių.

Pastabos:
Kiaušiniai ir sviestas turi būti kambario temperatūros. O ruošdami tešlą, skysčius pilkite į miltus plona srovele ir nuolat maišykite

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668