Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru


INGREDIENTAI:

800 g. kiaulienos be kaulo,
5 skiltelės česnako,
3 svogūnai,
3 šaukštai sviesto,
50 g. smulkiai supjaustytų žalumynų,
2 šaukštai miltų,
300 ml. mėsos sultinio,
3 šaukštai grietinės,
šaukštelis raudonųjų paprikų miltelių,
raudonoji paprika,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
salierų lapelių papuošti.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir pipirais. 4 skilteles česnako ir svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname šaukšte sviesto, kol tampa aukso spalvos. Atvėsiname, sumaišome su smulkiai supjaustytais žalumynais žalumynais ir sudedame ant mėsos. Padarome vyniotinį. Jį surišame storu siūlu. Apkepiname vyniotinį 2 šaukštuose sviesto. Pašauname į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame 1 val. 35 minutes.

Šaukšte įkaitinto sviesto pakepiname miltus. Suberiame paprikų miltelius, supilame sultinį ir užverdame. Sudedame kubeliais supjaustytą raudonąją papriką. Truputį patroškinę, sudedame grietinę. Tada dar šiek tiek patroškiname. Pasūdome, sudedame smulkiai supjaustytą česnako skiltelę.

Vyniotinį supjaustome, sudedame į lėkštę ir užpilame padažą. Papuošiame salierų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668