Ciuricho pjausnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ciuricho pjausnys


INGREDIENTAI:

600 g. veršienos filė,
50 g. sviesto,
didelis svogūnas,
šaukštas miltų,
po 125 ml. sultinio ir sauso baltojo vyno,
3 šaukštai grietinėlės,
druskos, maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis. Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste. Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberiame miltus, supilame vyną, sultinį ir užverdame. Nukaičiame. Įmaišome grietinėlę.

Pastabos:
Tinka tiekti su bulvėmis, šviežiomis daržovėmis. Mėgstantieji aštresnio skonio maistą gali šį patiekalą pagardinti kariu, kapariais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668