"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų,
2 stiklinių cukraus,
3 kiaušinių,
100 g margarino ,
2 šaukštų grietinės,
1 šaukštas kepimo miltelių,
cinamono arba vanilinio cukraus,
miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Tešla turi būti tiršta, bet ne kieta.

GAMINIMAS:

Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kaiušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40 min.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668