800g. Vištienos krūtinėlės,
200g. žaliųjų žirnelių,
160g. pievagrybių,
40g. kukurūzų miltų,
2l sultinio, citrinžolės,
140g. svogūnų,
3-4 česnako skiltelės,
100ml. sojos padažo,
80g. sezamo sėklų aliejaus,
200g. makaronų,
30ml. imbierinio padažo,
50ml. degtinės,
druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje. Po to pridėti smulkiai supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako. Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo. Citrinos žolę perpjauti ir sudėti į nuovirą. Virti ant lėtos ugnies. Kai daržovės suminkštės, pridėti makaronų ir žaliųjų žirnelių. Užvirinti ir paskaninti padažu su imbieru, druska ir pipirais.