Bulviniai kukuliai su mėsos padažu (Jelenos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulviniai kukuliai su mėsos padažu (Jelenos)


INGREDIENTAI:

8-10 bulvių,
1 kiaušinis,
žiupsnelis druskos,
50 g varškės,
1-2 šaukštai krakmolo.

Padažui:
400 g maltos mėsos (veršienos ar kitos mėgstamos),
2 galvutės svogūno,
keli giežinėliai raudonos ir geltonos paprikos,
pipirų, druskos,
maltos mėsos prieskonių,
200 g grietinės,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Bulves nulupkite ir sutarkuokite smulkiai, gerai nusunkite skystį (per marlę). Į bulvių masę įmuškite kiaušinį, sudėkite varškę, druską, krakmolą ir labai gerai išmaišykite. Iš masės formuokite nedidelius kukulius ir virkite apie 20 min. Padažui maltą mėsą apkepkite su susmulkintais svogūnais, pabarstykite prieskoniais ir nuolat maišant kepkite apie 10-15 min. Baigiant kepti sudėkite kubeliais supjaustytą papriką, smulkintus žalumynus ir grietinę. Dar pakaitinkite kelias minutes. Išvirtus ir nuvarvintus kukulius apipilkite paruoštu padažu.

Patarimas: kukulius galima ruošti ir su daržovių bei grybų padažais. Skanaus!!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668