4 porcijos:
50g lašinukų,
100g svogūnų,
500g mėsos,
2 saldžiosios paprikos,
500g pomidorų,
2 v.š. saldžiosios paprikos miltelų,
1/2 a.š. čiobrelių,
truputis cukraus,
druskos,
1/8 l grietinės.
GAMINIMAS:
Lašinukus ir svogūną susmulkinti. Mėsą supjaustyti 2cm storio gabaliukais. Papriką, išėmus sėklas, supjaustyti dideliais gabalėliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti ir supjaustyti gabaliukais. Pakepinti lašinukus ant silpnos ugnies, įdėti mėsą ir svogūnus. Kepinti maišant. Suberti prieskonius, cukrų, sukrėsti pomidorus. Troškinti apie 10min. Suberti paprikas ir dar patroškinti 5min. Prieš patiekiant pasūdyti, supilti grietinę ir išmaišyti.
Patiekti su makaronais ar ryžiais.