Kopūstų maltiniai (Jūratės) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų maltiniai (Jūratės)


INGREDIENTAI:

800g kopūstų,
1/2 stiklinės ryžių,
2 kiaušiniai,
2 v.š. miltų,
2 svogūnai,
2 v.š. džiūvėsėlių,
50g sviesto,
pipirų,
riebalų kepimui,
druskos.


GAMINIMAS:

Kopūsto gūžė perpjaunama į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinama. Atskirai išvirti ryžius. Susmulkintus svogūnus pakepinti svieste. Apvirusį kopūstą sumalti mėsmale arba sutrinti trintuvu. Į paruoštus kopūstus dedami ryžiai, pakepinti svogūnai, suberiami džiūvėsiai, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, įberiama pipirų. Viskas gerai išmaišoma ir daromi pailgi maltinukai. Jie pavoliojami plaktame kiaušinyje, miltuose ir dedami kept į keptuvę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668