Grybų maltinukai (Jūratės) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų maltinukai (Jūratės)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

1 litr. pasūdytų ar marinuotų grybų,
3 kiaušiniai,
2 v.š. grietinės,
2 svogūnai,
150g sviesto,
maltų pipirų,
druskos,
1 stikl. džiūvėsių,
1 v.š. miltų.

GAMINIMAS:

Grybai išmirkomi, nusausinami, smulkiai supjaustomi, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė. Svogūnai susmulkinami, pakepinami sviese (50g), suberiami džiūvėsėliai, pipirai, pasūdoma. Viskas gerai išmaišoma, palaikoma, kad džiūvėsėliai išbrinktų ir daromi maltinukai. Jie pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste ar aliejuje. Patiekti galima su bulvėmis ar daržovių salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668