Bulvių sriuba su kruopomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių sriuba su kruopomis


INGREDIENTAI:

Sriubai tinka įvairios kruopos: perlinės, miežinės, avižinės, ryžių, sorų arba manų.


GAMINIMAS:

Į verdantį vandenį suberiamos kruopos (išskyrus manų), 30—40 min. paverdamos ir vanduo nupilamas. Į verdantį nuovirą suberiamos perplautos nevirtos (ryžių, sorų kruopos) arba pusiau išvirtos (perlinės, miežinės, avižinės) kruopos, ir sriuba verdama 10—15 min. Paskui sudedama stambiais kubiukais supjaustytos bulvės, stambiai sutarkuota morka, susmulkinti svogūnai, lauro lapeliai, druska ir 20—25 min. verdama. Jei sriuba verdama su manų kruopomis, tai pirmiausia sudedamos bulvės, apkepintos daržovės, kai sultinys užverda, manų kruopos. Bulvių sriuba su kruopomis verdama su vištiena, vištienos atliekomis, rūkyta mėsa, šviežiais ir džiovintais grybais. Prieš valgant įberiama susmulkintų petražolių lapelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668