Saldžiarūgštė vištiena (Ievos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Saldžiarūgštė vištiena (Ievos)


INGREDIENTAI:

4 gabalėliai vištienos filė,
vištienos prieskonių,
2 valg. šaukšt. krakmolo,
2 valg. šaukšt. miltų,
aliejaus kepimui.

Padažui:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių,
2 šaukštai medaus,
2 šaukštai sojos padažo,
2 šaukštai aliejaus,
8 skiltelės smulkinto česnako.


GAMINIMAS:

Vištieną supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoniais ir palikite vienai valandai pasimarinuoti.

Į polietileninį maišelį suberkite miltus ir krakmolą, pakratykite, kad susimaišytų. Tada sudėkite vištienos gabalėlius, suimkite maišelį už galų ir purtykite, kad mėsa tolygiai apliptų miltų ir krakmolo mišiniu. Šis būdas geras tuo, kad nereikia terliotis rankų, o vištienos gabalėliai labai tolygiai apsivolioja. Paruoštą mėsą dėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš visų pusių.

Kol mėsa keps, paruoškite padažą. Tam tereikia sumaišyti visus nurodytus produktus ir pakaitinti, kad ištirptų medus.

Kai vištiena baigs kepti, supilkite padažą ir patroškinkite dar 1-2 minutes.

Patiekite su ryžiais ir daržovėmis. Skanaus!

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668