Šlaunelės su vyno padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šlaunelės su vyno padažu


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

4 porcijoms reikės:

4 didelių vištienos šlaunelių,
2 morkų, poro, svogūno,
250 g pievagrybių,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų sviesto,
8 šakelių čiobrelių,
2 šaukštelių miltų,
1/2l. sauso vyno,
1/4 stiklinės grietinės,
druskos, pipirų.

GAMINIMAS:

Vištienos šlauneles pabarstykite druska ir pipirais. Morkas supjaustykite. Porą nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite "ratukais". Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite ne itin plonais griežinėliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Aliejų pakaitinkite su sviestu. Vištienos šlauneles apkepinkite iš visų pusių. Troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių. Sudėkite porą, morką, svogūną ir pievagrybius. Troškinkite dar 5 minutes. Nu-skinkite čiobrelių lapelius. Daržoves pabarstykite miltais, sudėkite čiobrelius, sumaišykite. Supilkite baltą sausą vyną ir troškinkite dar 15 minučių. Šlauneles išimkite iš daržovių padažo. Į padažą sudėkite grietinę ir sumaišykite. Užvirkite, pagardinkite druska ir pipirais. Šlauneles sudėkite į didelę lėkštę ir užpilkite vyno ir daržovių padažą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668