Įdaryta antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryta antis


INGREDIENTAI:

1 antis, 1 svogūnas,
2 vištų krūtinėlės (be odos),
50 g. susmulkintų petražolių,
150 g. virto rūkyto kumpio,
1 kiaušinis, 100 g. vištienos sultinio,
3 šaukštai džiūvėsėlių,
50 g. brendžio arba nesaldaus vyno.


GAMINIMAS:

Iš paruoštos anties atsargiai, nesugadindami odelės, išimame visus kaulus. Išpjaustome riebalus. Paukštieną įtriname druska, apšlakstome brendžiu arba vynu ir padedame į šaldytuvą. Vištų krūtinėles, nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame nuluptą, smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, petražoles, suberiame džiūvėsėlius, įmušame kiaušinį, įpilame vištienos sultinio ir gerai sumaišome. Mišinį sukemšame į antį, suvyniojame virvele arba storu siūlu, odą subadome šakute. Kepame 2-2,5 val. vidutinės temperatūros orkaitėje dažnai palaistydami padažu. Iškeptą antį 10-15 min. palaikome išjungtoje orkaitėje. Po to supjaustome ir sudedame į pakaitintą lėkštę. Tiekiame su keptais obuoliais, marinuotais vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668