Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru


INGREDIENTAI:

1 pakelis lakštinių makaronų (Cannelonni - didelio skersmens makaronų vamzdeliai),
400 g. varškės,
3 šaukštai žalumynų mišinio (petražolių, krapų, baziliko, peletrūno ir kt.),
1 nedidelis svogūnas,
maltų pipirų, maltų muskatų,
druskos, 2 kiaušiniai,
0,5 kg. pomidorų (gali būti konservuoti),
60 g tarkuoto fermentinio sūrio,
50g. sviesto, 5 šaukštai miltų,
3/4 l. pieno.


GAMINIMAS:

Varškę gerai ištriname, sumaišome su 2 šaukštais tarkuoto fermentinio sūrio, suberiame susmulkintus žalumynus, įberiame maltų pipirų, muskatų, sudedame kiaušinius, pasūdome ir viską labai gerai išsukame.

Padažui keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir išmaišome iki vientisos masės. Maišydami supilame šaltą pieną, pasūdome, įberiame maltų pipirų, muskatų ir truputį pakaitiname. Jeigu padažas per tirštas, įpilame vandens arba pieno ir dar pakaitiname.

Kepimo indą ištepame riebalais ir sudedame nuluptus, supjaustytus nedideliais gabaliukais pomidorus. Apibarstome maltais pipirais ir druska.

Makaronų vamzdelius (nevirtus) prikemšame varškės įdaro ir sudedame ant supjaustytų pomidorų. Užpilame paruoštu padažu, apibarstome likusiu fermentiniu sūriu ir kepame 200 laispnių karštumo orkaitėje 30-40 min. Iškepus tuojau pat tiekiame į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668