Veršiena su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

0,5 kg. veršienos krūtinėlės su kaulu,
200 g. pievagrybių,
2 šaukštai sviesto,
2 svogūnai,
50 g. brendžio,
4 šaukštai grietinės,
miltų, maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupame, sudedame į verdantį vandenį ir 5 minutes paverdame, po to nusunkiame. Pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Veršieną nuplauname, nusausiname ir supjaustome taip, kad prie kiekvieno gabalo liktų po kaulą. Pabarstome druska, pipirais ir miltais. Apkepiname įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių. Sudedame apvirtus svogūnus, supjaustytus pievagrybius ir 10 min. troškiname neuždengę, po to 10 min. uždengę. Mėsą išimame į pakaitintą indą. Į keptuvę dedame grietinę ir maišydami paverdame 10 min. Įberiame pipirų ir pasūdome. Paruoštą padažą užpilame ant veršienos. Į stalą tiekiame su virtomis arba keptomis bulvėmis, virtais ryžiais arba makaronais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668