Triušiena su garstyčiomis receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušiena su garstyčiomis


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

1 triušis (apie 1,5kg.),
1 šaukštas aliejaus,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 svogūnas,
2 šaukštai grietinės,
1 šaukštas aštrių garstyčių,
3 gvazdikėliai,
čiobrelių,
petražolių lapelių,
laurų lapų,
maltų pipirų, druskos.

GAMINIMAS:

Triušį išplauname, nusausiname, supjaustome porcijomis ir apkepiname aliejuje. Puode įkaitiname sviestą, sudedame apekepintus triušio gabalus, pabarstome miltais ir išmaišome mediniu šaukštu. Į puodą dedame nuluptą svogūną, prismaigstytą gvazdikėlių, suberiame čiobrelius, laurų lapus, petražoles, druską ir pipirus. Puodą uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies 45 min. Ištroškinto triušio gabalus sudedame į pašildytą indą ir pastatome šiltai. Grietinę sumaišome su garstyčiomis, supilame į likusį nuo triušio troškinimo padažą, šildome ant labai silnos ugnies ir išplakame šluotele. Padažą užpilame ant triušio gabalų ir tuoj pat tiekiame į stalą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668