Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

1 kg baltagūžių kopūstų,
50-60 g riebalų,
500 g šviežių grybų,
100 g liesos rūkytos mėsos,
1-2 svogūnai, 1-2 kiaušiniai,
2 stiklinės vandens arba sultinio,
druskos, miltų, riebalų,
muskato riešuto,
1 šaukštas grietinės,
maltų džiūvėsėlių arba tarkuoto sūrio.

GAMINIMAS:

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, druska, tarkuotu muškato riešutu ir užpilti ant kopūstų. Viršų apibarstyti maltais džiūvėsėliais arba tarkuotu sūriu, pašlaikstyti grietine, ištirpintu sviestu ir kol apsitrauks rausva plutele.

Patiekti su virtomis bulvėmis ir daržovių salotomis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668