4 šlaunelės, 500g pievagrybių,
2 svogūnai, 200g tarkuoto sūrio,
1 kiaušinis, 2 skiltelės česnako,
100g majonezo, druskos, pipirų
vištienos prieskonių.
GAMINIMAS:
Nuo šlaunelių labai atsargiai nuimame odelę. Mėsą atskiriame nuo kaulų, supjaustome kubeliais ir sumaišome su kiaušiniu. Grybus ir svogūnus smulkiai supjaustome ir apkepiname aliejuje. Kepant pasūdome, papipiriname, bei įberiame vištienos prieskonių. Paruoštus grybus išmaišome su vištienos gabalėliais ir tarkuotų sūriu. Šiuo faršu įdarome vištienos šlaunelių odelę ir kraštą užtvirtiname mediniu smeigtuku. Česnaką labai smulkiai sukapojame ir sumaišome su majonezu, tada šiuo majonezu aptepame šlauneles ir pastatome kepti į orkaitę. Kepame 250 laipsnių temperatūroje apie 30 min.