Raudonųjų pupelių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonųjų pupelių salotos


INGREDIENTAI:

3 skardinės (apie 410 g) mažų raudonųjų pupelių,
2 svogūnai, 1 citrina,
2 šaukšteliai Balzamiko acto,
6 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
kvapniųjų pipirų, kajeno pipirų,
baziliko, petražolių arba koriandro,
druskos.


GAMINIMAS:

Pupeles iš skardinių sudėti į sietelį, nuplauti, nuvarvinti vandenį. Nulupti svogūną ir kaip galima smulkiau supjaustyti. Žalumynus taip pat susmulkinti ir viską sudėti į dubenį. Paruošti padažą iš citrinos sulčių, Balzamiko acto, augalinio aliejaus, druskos ir pipirų. Nuplauti baziliko lapelius, supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir sudėti į padažą. Šiuo padažu aplieti pupeles ir gerai išmaišyti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668