Jaučių uodegų nuoviras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jaučių uodegų nuoviras


INGREDIENTAI:

2 jaučių uodegos,
2 skiltelės česnako,
1 svogūnas, 250 g pupelių,
4 bulvės,
4 raudonųjų aitriųjų paprikų, petražolių arba koriandro,
baziliko, mairūno, druskos.


GAMINIMAS:

Supjaustyti jaučių uodegas ir virti su svogūnu, česnaku, pipirais, baziliku, druska. Vandens turi būti daug, bet nuoviras turi gerai suvirti. Baigiant virti, sudėti virtas bulves ir pupeles. Užvirti ir 15 minučių kaitinti. Patiekti karštą, apibarstytą petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668