Juodųjų pupelių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Juodųjų pupelių sriuba


INGREDIENTAI:

400 g rūkytos krūtinėlės,
320 g juodųjų (spalvotųjų) pupelių,
1 svogūno, 2 skiltelės česnako,
40 g augalinio aliejaus,
30 g aitriųjų paprikų,
raudonųjų arba juodųjų pipirų,
baziliko, druskos.


GAMINIMAS:

Pupeles perrinkti, nuplauti ir pamerkti dvylikai valandų. Virti tame pačiame vandenyje. Atskirai keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinti krūtinėlę, supjaustytą smulkiais kubeliais, papriką, svogūną ir česnaką. Viską sudėti į puodą su pupelėmis, įberti druskos, prieskonių ir užvirti. Sriuba turi būti aštri ir tiršta. Baziliko lapelius nuplauti, supjaustyti siauromis juostelėmis ir sudėti į sriubą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668