Olija Podrida troškinys receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Olija Podrida troškinys


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

250 g žirnių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 svogūnai, 1 skiltelė česnako,
250 g avienos,
pusės porcijos vištienos sultinio arba paruoštos sriubos,
250g rūkyto kumpio,
3 česnakinės dešrelės,
150g naminės dešros,
1/2 balto kopūsto galvos,
1 salieras,
250 g ankštinių pupelių,
1 gūžė salotų,
250 g morkų,
100 ml pomidorų padažo,
juodųjų pipirų,
kajeno pipirų (arba raudonųjų aitriųjų paprikų),
kmynų, druskos.

GAMINIMAS:

Žirnius pamirkyti per naktį, kad jie suminkštėtu. Kitą dieną juos virti apie 30 minučių 2l. vandens. Augalinį aliejų įkaitinti didelėje keptuvėje, įdėti supjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką, dideliais gabaliukais supjaustytą mėsą (jautieną, gali būti ir vištiena), kumpį ir viską kepti tol, kol ant vištienos susidarys ruda traški odelė. Po to sudėti supjaustytą dešrą, žirnius su skysčiu, kuriame jie virė. Į masę pridėti prieskonių ir virti 90 - 120 minučių ant silpnos ugnies. Vėliau įdėti kopūstą, salierą, morkas, ankštines pupeles ir salotos gūžę, supjaustytą į 4 dalis, pagardinti prieskoniais. Pagal skonį įdėti pomidorų padažo.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668