1,5 kg vištos,
150g alyvuogių aliejaus,
1 svogūnas,
500 g pomidorų padažo,
800 g konservuotų raudonųjų pupelių,
10 g maltų raudonųjų pipirų,
200 g svogūnų laiškų,
koriandro, druskos.
GAMINIMAS:
Vištą įtrinti druska, pipirais, supjaustyti į 10 dalių. Pašildyti augalinį aliejų ir jame kepti vištos gabaliukus iš visų pusių, kol paruduos. Svogūną nulupti, perpjauti į 4 dalis, plonai supjaustyti. Įberti į keptuvę, kur kepama višta. Įdėti pomidorų padažo, uždengti ir troškinti 20 minučių ant silpnos ugnies. Pupeles sudėti į kiaurasamtį, nusausinti. Po to pupeles įdėti į keptuvę su mėsa. Neuždengus kepti 10 minučių ant stiprios ugnies. Pabarstyti smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais ir koriandru.