0,5 kg obuolių,
0,5 kg rabarbarų,
šaukštelis cinamono,
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
2 šaukštai cukraus.
GAMINIMAS:
Obuolius ir rabarbarus nulupti, supjaustyti. Obuolius sudėti į puodą, suberti cinamoną ir įpilti 50 ml vandens. 10 min. kaitinti ant vidutinės ugnies. 2 Rabarbarus pakaitinti puode uždengus 5-10 min.
Obuolius ir rabarbarus išmaišyti ir supilti į kepimo indą. Tešlą atšildyti. Iš jos paruošti šiek tiek didesnį paplotį nei kepimo indo skersmuo. Papločiu uždengti obuolių ir rabarbarų mišinį, kraštus gražiai užlankstyti. Viduryje padaryti keletą skylučių, kad išeitų garai. Viršų patepti vandeniu ir pabarstyti cukrumi.
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, kol tešla paruduos.