100 g sviesto,
125 g rudojo cukraus,
3 kiaušiniai,
125 ml skysto medaus,
430 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
4 šaukštai kakavos,
0,5 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
250 ml pieno.
Kremui:
60 g juodojo šokolado,
šaukštas sviesto,
160 g cukraus pudros,
šaukštas skysto medaus,
šaukštelis vanilės esencijos,
1-2 šaukštai vandens.
GAMINIMAS:
Kambario temperatūros sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti medų ir išplakti. Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais, kakava bei maltais gvazdikėliais ir suberti į sviesto masę. Supilti pieną ir mediniu šaukštu gerai išsukti.
Tris skirtingo dydžio kepimo indus ištepti riebalais ir pabarstyti miltais. Į juos išdėlioti tešlą. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. Išimti ir atvėsinti.
Dubenyje, įstatytame į karšto vandens vonelę, ištirpinti šokoladą ir sviestą. Suberti cukraus pudrą, įpilti šaukštą medaus, vanilės esencijos, vandens ir gerai išmaišyti. Papločius pagal dydį sudėti vienas ant kito ir aplieti kremu.