1 kg ešerių ar kitų baltųjų žuvų,
svogūno,
5 skiltelių česnako,
4 pomidorų,
4 šaukštų kukurūzų aliejaus,
1/3 puodelio vyno acto,
kelių konservuotų jelapeno pipirų,
kapotų žalumynų,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
raudonėlių,
aitriosios paprikos,
cinamono.
GAMINIMAS:
Žuvis nuplaukite, supjaustykite, užpilkite marinatu, paruoštu iš acto, 3 česnako skiltelių, juodųjų pipirų, raudonėlių, cinamono, aitriosios paprikos bei druskos.
Žuvis išdėliokite kepimo inde. Uždėkite smulkiai pjaustytų svogūnų, pomidorų griežinėlių, užberkite kapotų česnakų, smulkintų jelapeno pipirų. Apliekite aliejumi.