Savojinių kopūstų balandėliai su grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Savojinių kopūstų balandėliai su grybais


INGREDIENTAI:

Savojinis kopūstas,
300 g šviežių,
200 g marinuotų pievagrybių,
250 g varškės,
svogūnas,
poras,
2 morkos,
pagal skonį druskos,
laurų lapelių,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
smulkintų žalumynų.


GAMINIMAS:

Šviežius pievagrybius su smulkintu svogūnu pakepinkite svieste. Kai atvės, į keptuvę sudėkite varškę, įberkite žalumynų ir prieskonių. Ant balandėliams paruoštų savojinio kopūsto lapų krėskite įdaro ir susukite. Porus supjaustykite žiedeliais, morkas - šiaudeliais. Pasūdžiusi pakepinkite svieste. Tada sudėkite marinuotus pievagrybius, įberkite juodųjų pipirų. Balandėlius dėkite į kepimo skardą, užpilkite porų ir morkų padažu. Troškinkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668