Savojinis kopūstas,
300 g šviežių,
200 g marinuotų pievagrybių,
250 g varškės,
svogūnas,
poras,
2 morkos,
pagal skonį druskos,
laurų lapelių,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
smulkintų žalumynų.
GAMINIMAS:
Šviežius pievagrybius su smulkintu svogūnu pakepinkite svieste. Kai atvės, į keptuvę sudėkite varškę, įberkite žalumynų ir prieskonių. Ant balandėliams paruoštų savojinio kopūsto lapų krėskite įdaro ir susukite. Porus supjaustykite žiedeliais, morkas - šiaudeliais. Pasūdžiusi pakepinkite svieste. Tada sudėkite marinuotus pievagrybius, įberkite juodųjų pipirų. Balandėlius dėkite į kepimo skardą, užpilkite porų ir morkų padažu. Troškinkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 min.