Savojinis kopūstas,
100 g cukinijos,
2 pomidorai,
po pusę raudonos, žalios ir geltonos paprikos,
2 morkos,
pusė poro,
raudonasis svogūnas,
pusė stiklinės virtų laukinių ryžių,
šaukštelis sojų padažo,
pagal skonį druskos,
daržovių prieskonių,
tarkuoto parmezano sūrio,
pusė indelio „Daumantų" pomidorų padažo su bazilikais.
GAMINIMAS:
Paprikas, cukiniją ir morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūną ir porą - griežinėliais. Daržoves pakepinkite gerai įkaitintame aliejuje, sumaišykite su virtais laukiniais ryžiais, pagardinkite sojų padažu.
Ant balandėliams paruoštų savojinio kopūsto lapų krėskite įdaro, užbarstykite parmezano ir suvyniokite.
Balandėlius dėkite į puodą, apliekite pomidorų padažu. Troškinkite apie 15 min.