Ryžių desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių desertas


INGREDIENTAI:

700 g ilgagrūdžių ryžių,
100 g razinų,
500 ml pieno,
100 g medaus,
2 šaukštai sviesto,
šaukštas tarkuotos citrinų žievelės,
šaukštelis citrinų sulčių.


GAMINIMAS:

Ryžius biriai išvirkite. Kai atvės, užpilkite pienu, suberkite razinas, sudėkite medų bei sviestą ir užvirinkite. Ugnį sumažinkite ir maišydama kaitinkite apie 15 minučių.

Nukėlusi nuo viryklės, suberkite citrinos žievelę, supilkite sultis
ir išmaišykite. Kai atvės, atšaldyki-te šaldytuve.

Vėsius ryžius išdėliokite į desertines taures ar dubenėlius, apibarstykite kardamonu bei migdolų drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668